Rakennekynnet
Kasvohoidot
Kasvojen laitehoidot
Täyteainehoidot
Mikroneulaus/ Mesoterapia
Kemialliset Happohoidot
Ripsienpidennys
Sokerointi
Microblading
Yumi-Ripsien kestotaivutus
Kestopigmentoinnit
TKNpen mikroneulaus
Lävistykset
Lahjakortti

Varaa aikasi helposti netissä!
Siirry ajanvaraukseen ›

Mikroneulaus/ Mesoterapia

 

Mesoterapia kaunistaa, kiinteyttää ja kosteuttaa!

 

Mesoterapia on mini-invasiivinen hoito, jonka suosio on viime vuosina noussut joka puolella maailmaa. Mesoterapian avulla hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia. Osa mesoterapiahoidoista sopii rasvaisen, epäpuhtaan ja akneihon hoitamiseen. Osa hoidoista on räätälöity parantamaan kuivan ihon erityisongelmia. Myös maksaläiskien, juonteiden, ryppyjen ja veltostuneiden piirteiden korjaamiselle on olemassa omat mesoterapiatoimenpiteensä.

 

Valitse itsellesi sopivin mesoterapiamenetelmä!

 

1) Mesoterapiapistokset

2) Mesorullaus/mikroneulaus

 

MESOTERAPIAN TEHO JA HOIDON KULKU

Mesoterapiassa hoidetaan laajoja ihoalueita toisin kuin monissa muissa injektiohoidoissa. Mesoterapiahoidon teho on aina kahden suuntainen:

 

1. Sarjapistokset stimuloivat ihoa tuottamaan uutta kollageeniä ja elastiinia, jolloin iho kiinteytyy sisältäpäin.

2. Hoidon vaikuttavat aineet ratkaisevat välittömästi ihon erityisongelmia, kun aktiiviaineet pääsevät ihon pinnan läpi juuri sinne, missä niitä eniten tarvitaan.

 

Mesoterapiassa ihoa hoidetaan mikroinjektioilla. Ihon ylimpiin kerroksiin (epidermis ja dermiksen yläosa) viedään sarjapistoksilla aktiiviaineita, jotka parantavat ihon kuntoa, tasoittavat pintaryppyjä ja arpia, kiinteyttävät tehokkaasti veltostunutta ihoa, korjaavat ihon värivirheitä, tasapainottavat rasvaisen ihon talin tuotantoa ja kosteuttavat kuivaa ja karheaa ihoa. Hoito sopii kasvoille, kaulan ja rintakehän alueille, sääriin, käsivarsiin ja kämmenselkiin. Rasvan poistoonkin mesoterapia sopii.

 

Mesoterapiaa annetaan sarjahoitoina 3-7 kertaa noin 1-2 viikon välein. Ihon kunnon ja ulkonäön paraneminen näkyy jo muutaman mesoterapiahoidon jälkeen. Parhaiten tuloksen huomaa sarjahoidon päätyttyä. Koska mesoterapia stimuloi ihoa tuottamaan myös uutta kollageenia ja elastiinia (tukikudosproteiinia), ihon kunnon ja kiinteyden paraneminen jatkuu vielä 6-12 kuukautta sarjahoidon päättymisen jälkeen.

 

Sarjahoidon aikana ihoa voidaan hoitaa suunnitellusti erilaisilla mesoterapia-aineilla. Syväkosteutta tarvitsevat alueet voidaan sarjahoidon kuluessa käsitellä esimerkiksi hyaluronihappoa sisältävillä mesoterapiapistoksilla, kasvojen rasvainen t-alue voidaan hoitaa esimerkiksi vitamiinicocktaileilla ja veltostuneet piirteet voidaan kiinteyttää esimerkiksi IDEANOL Lift- hoidolla.Laaja kirjo erilaisia mesoterapia-aineita mahdollistaa kokonaisvaltaiset, räätälöidyt hoitosarjat.

 

Mesoterapiahoitoja voidaan tehdä ympäri vuoden, myös kesällä!