Rakennekynnet
Kasvohoidot
Kasvojen laitehoidot
Täyteainehoidot
Mikroneulaus/ Mesoterapia
Kemialliset Happohoidot
Ripsienpidennys
Sokerointi
Microblading
Yumi-Ripsien kestotaivutus
Kestopigmentoinnit
TKNpen mikroneulaus
Lävistykset
Lahjakortti

Varaa aikasi helposti netissä!
Siirry ajanvaraukseen ›

Microblading

Microblading -Kulmakarvojen 3D pigmentointi

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa kauniit, luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit, joita käytämme yhteistyössä SharpBrowsin kanssa ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle.
Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus n. 10 kuukauden jälkeen ensimmäisestä hoidosta. Suosittelemme ottamaan tällöin yhteyttä microblading -ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi.

 

3D tekniikalla voidaan tehdä:

 

• Värin, pituuden ja muodon korjaus
• Korjattua kulmakarvojen epäsymmetriaa
• Muutettua vähän/paljon karvoja
• Piilotettua arvet
• Korjattua kokonaan karvattomat kulmat luonnollisen näköiseksi


Menettelyn tulos on täydellisen luonnolliset kulmakarvat, lähes identtiset omien kanssa ja täysin toiveidesi mukaiset. Tämän jälkeen voit pysyvästi unohtaa kynien tai kulmavärien käyttämisen. Vaikka kaikki karvat olisi menetetty, kasvoille voidaan palauttaa niiden luonnollisuus ja vetovoima kulmakarvojen avulla.

 

 

Microblading muihin tekniikoihin verrattuna

 

• Lopputulos on luonnollinen, ei teennäinen
• Uudella 3D-tekniikalla tekijä piirtää aidon ohuita luonnollisen näköisiä karvoja
• Pigmentti ei tunkeudu syvälle ihoon, koska siihen käytetään erikoisterää
• Kertakäyttöisessä terässä on useita toisiinsa kiinnitettyjä micro-ohuita neuloja (0,18 mm)
• Käytetään ainutlaatuista 3D-tekniikkaa karvojen piirtämisessä
• Lähes mitätön turvotus
• Lyhyt toipumisaika
• Värin muuttumattomuus (sinertävä/punertava)

 

 

Suosittelemme laittamaan aavistuksen haluttua lopputulosta tummemman värin, koska iho hylkii yleensä 20%-50% pigmentistä. Vahvistus suositellaan tekemään noin 3-7 viikon päästä ensimmäisestä toimenpiteestä.
Väripigmentit ovat luonnollisia ainesosia ja allergiariski mitätön. Toimenpiteessä käytetään kuitenkin puudutusainetta, joten mainitsethan jos olet allerginen seuraaville: Lidokaiini, prilokaiini, benzokaiini, tetrakaiini, adrenaliini (epinefriini).

 

 

 

 

Hoidon rajoituksena voi olla täyteaineiden laitto kulmien läheisyyteen n. kolme viikon sisällä ennen toimenpidettä, olet raskaana tai alaikäinen, sairastat tarttuvia tauteja tai sinulla on jokin hoitoa rajoittava lääkitys. Näistä tulee mainita etukäteen Microblading tekijällesi.

 

Ensimmäinen kerta voi olla kivulias, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvystä ja ihotyypistä. Tämä toimenpide ei satu, mutta voi tuntua inhottavalta aluksi. Erityisherkälle iholle toimenpide voi sattua hiukan enemmän kuin normaalille iholle. Käytämme puudutusainetta, joka vie suurimman osan mahdollisesta kivusta pois.


Huom! Ensimmäiset linjat tehdään kuitenkin ilman puudutusta, jotta sen aiheuttama mahdollinen lihasten rentoutuminen ei vaikuta kulmien symmetrisyyteen.

 

Ensimmäiseen toimenpiteeseen varataan reilu 2h aikaa. Aika pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun, Microblade -toimenpiteen ja jälkihoito-ohjeet.
Ihon parantuminen kestää yleensä viikosta kymmeneen päivään. Tässä ajassa kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan ihosta, toisin sanoen pienet ihonhiukkaset, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat tässä ajassa. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja silloin tehdään vahvistus, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt normaalia enemmän.

 

Varaudu ennen hoitoa:

 

• 2pv ennen pigmentointia tulee lopettaa antibioottien ja alkoholin nautiskelu
• Antibiootti voi vaikuttaa pigmenttien pysyvyyteen ja alkoholi voi ohentaa verta jolloin verenvuoto lisääntyy
• Solariumissa ei myöskään kannata käydä, koska se voi kovettaa ihoa. Näin pigmentit eivät välttämättä pääse tarpeeksi syvälle
• Noin viikko tai kaksi kannattaa välttää kulmakarvojen nyppimistä
• Voit tulla meikattuna, jotta näemme millaisista kulmista tykkäät

 

Varaudu hoidon jälkeen:


• Erityisen tärkeää pitää iho ja kulmat puhtaina, älä koske likaisilla käsillä. Jos haluat pestä kulmia, tee se puhtaalla haalealla vedellä hellästi varoen painamasta liikaa kulmien alueella seuraavana iltana laitosta.
• Vältä aurinkoa. sekä uima-altaita, solariumia, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan.
• Vältä meikkaamista ja antiage –tuotteiden laittoa kulmien alueelle 10 vrk ajan
• Paranemisvaiheessa kulmat kutiaa, mutta niitä ei saa missään nimessä painella, repiä tai raapia.
• Kookosöljy on paras hoito kulmiin, sillä se on kevyt, puhdas ja kosteuttava. Seuraavana päivänä öljyäminen tulee tehdä neljästi, tämän jälkeen aamuisin ja iltaisin yksi kevyt kerros noin viikon ajan.


Muista, että todellinen tulos voidaan arvioida oikein vasta vahvistuksen (värin uudelleen laitto n. 3-4 vk kuluttua microbladingista) jälkeen.
Jopa 80% värin lähtemisen syynä on huono kotihoito ja jatkohoito. Vältä parantumisen jälkeenkin aurinkoa ja solariumia (auringossa suositellaan levittämään kulmiin kevyt kerros vauvan iholle tarkoitettua aurinkovoidetta), kulmia ei suositella meikkaamaan, mutta halutessa ehostusta suositellaan käyttämään vain laatumeikkejä (esim. mineraalikosmetiikka).

 

Pyydämme asiakasta allekirjoittamaan vastuuvapautuslomakkeen liikkeessämme ennen hoitoa sekä noudattamaan edellä mainittuja hoito-ohjeita. Muistathan siis, että ohjeita noudattamalla / oikein varautumalla kulmat parantuvat nopeasti ja jälki pysyy hyvänä!

 

Kuvia tekemistäni kulmista löydät Luxus Dayn facebookista sekä instagramista @browsbysofiaulvila


Tervetuloa turvallisiin käsiin!